Zamieszczone przez Yogi
wymiana szyby czołowej w Trójmieście
Zwiń
X
-
wymiana szyby czołowej w Trójmieście
Dzisiaj przy wymianie wycieraczek ramię wycieraczki wyskoczyło mi z ręki, uderzyło w szybę i mam "piękną" gwiazdkę .....
Chyba z tym długo nie pojeżdżę i trzeba będzie wymienić szybę, szukam dobrego i taniego wstawiacza szyb w Trójmieście (wiem wiem: dobry i tani to .... tylko w Erze ).
Gdyby jednak ktoś z Koleżanek i Kolegów mógł doradzić, to z góry dzięki.JaroSz
Octavia 1.9 TDI '02 (podobno po chip-tuningu)
-
-
Jakiej średnicy masz tą gwiazdkę ? Jeśli do wielkości monety 5 zł to można to skleić i będzie git. Sam miałem pajączka po kamieniu o średnicy około 2 cm i nic nie widać.
Robią to bardzo dobrze w Autoglas Jaan www.jaan.com.pl. Profesjonalnie z dożywotnią gwarancją i koszt to jedyne 130 zł
Mirek
Komentarz
-
-
Ja natomiast polecam warsztat Ad-An w Sopocie ul. Władysława IV. Korzystam od lat. można się np. dogadać na cenę robocizny ... Tylna szyba w Jaan do htb ponad 500 zł plus wymiana - mnie kosztowało 500 z wymianą...
Ponadto naprawia szyby, ale wątpię, aby "gwiazdkę" po wycieraczce naprawił.
Ponadto montuje w przystępnych cenach czujniki cofania...
pozdr,
-----------------------------------
PitusbSkoda jako wół roboczy, Triumph dla zabawy
Komentarz
-
-
Gwiazdka niestety zamieniła się w GWIAZDĘ po jednej nocy (jakieś naprężenia wewnętrzne czy coś) i wymiana stała się koniecznością. Wymieniłem na Morskiej 491 (za salonem KIA) - cena 340 zł. Szyba zielona z pasem przeciwsłonecznym u góry. Gwarancja na wstawienie dożywotniaJaroSz
Octavia 1.9 TDI '02 (podobno po chip-tuningu)
Komentarz
-
Komentarz